Dråpe

drums

Norske band og artister slår igjennom internasjonalt med jevne mellomrom, selv om det er rimelig lenge siden noen nådde opp til suksessen a-ha hadde en gang i tiden. Oslobandet Dråpe er dog nære på å komme seg til toppen, så lenge de fortsatt i like raskt tempo som de har gjort hittil.

Et relativt nyoppstartet band

Dråpe ble dannet for noen få år siden, i 2010. På kort tid spilte de inn en plate med fem gode, interessante låter som raskt ble en suksess. Dråpe er et alternativt band, et band som lager original musikk man nesten ikke kan beskrive. Det er en blanding av pop og shoegaze, med elementer fra post-rock og indie. Dråpe består av fem unge artister, alle med sin funksjon og ideer. De skapte mye støy og god stemning på diverse festivaler i 2013, like etter at deres andre plate, «Canicular Days», ble sluppet. Også året etter var de å se på både Volumfestivalen og Øyafestivalen – Dråpe er et perfekt festivalband på grunn av deres freshe musikk.

Plasseres høyt av Lydverket

De fikk forresten høyeste karakter av musikkmagasinet Lydverket etter deres fantastiske opptreden på Hovefestivalen i 2011. Dermed gleder vi oss til å se Dråpe på ulike festivaler også i 2015, og ønsker dem all hell og lykke på deres fremgang i Asia, der bandet har fått særdeles mye oppmerksomhet.